Situace v hlavních zemích
Hospodársky vývoj a prognózy v USA, SRN, Japonsku, V. Británii, Francúzsku, Taliansku. Hrubý domáci produkt, priemyselná výroba, miera inflácie, miera nezamestnanosti, súkromná spotreba, obchodná bilancia v sledovaných krajinách za 2. štvrťrok 1995.