Výhled světové ekonomiky podle MMF
Jesenný výhľad svetovej ekonomiky (WEO) podľa MMF. Vývoj hospodárstva v jednotlivých regiónoch sveta z hľadiska rastu produkcie, obchodu, inflácie, nezamestnanosti a ďalších ukazovateľov. Tempo hospodárskeho rastu vo vyspelých a rozvojových krajinách. Dôsledky mexickej krízy. Hospodársky vývoj v krajinách strednej a východnej Európy.