Vývoj vybraných odvětví ekonomiky v roce 1994 - Gejdoš, V.
Vývoj priemyslu, stavebníctva, vnútorného a zahraničného obchodu v r.1994 a v minulých rokoch v Českej republike. Priemysel: vývoj priemyselnej výroby v rokoch 1991-1994, rozdelenie výrobkov strojárskej a elektrotechnickej výroby podľa nomenklatúry SITC. Stavebníctvo: vývoj stavebnej výroby, štruktúra podnikov, vývoj zamestnanosti, miezd a produktivity práce. Zahraničný obchod: štruktúra tovaru v r. 1991-1994 podľa klasifikácie SITC na dovoze a vývoze. Vnútorný obchod: vývoj a štruktúra maloobchodného predaja.