Vývojové trendy v ekonomike USA Príloha Hospodárskych novín
Súčasná hospodárska situácia v USA a odhad jej vývojových trendov do konca r. 1995. Medzinárodné ekonomické ukazovatele (ceny, konkurenčnosť, bilancia platieb), dosiahnuté v USA, Japonsku, Nemecku, Francúzsku, Taliansku a Veľkej Británii v r. 1985-1995.