Memorandum o hospodárskej politike
Charakteristika hospodárskej politiky SR pri rokovaniach s medzinárodnými finančnými inštitúciami, najmä MMF. Charakteristika a ciele hospodárskej politiky. Zahraničná finančná politika. Ciele a úlohy fiškálnej politiky. Politika menová, mzdová, cenová. Privatizácia. Reforma bankovníctva. Reštrukturalizácia podnikovej sféry.