Mimoriadne ťažký štart. 1 - Krč, R.
Sociálno-ekonomické indikátory Slovenskej republiky v porovnaní s ostatnými krajinami višegrádskej štvorky podľa publikácie World Tables, ktorú vydala Svetová banka r. 1995.