Novela zákona výrazne zasiahla do privatizačného procesu na Slovensku. 1 - Kolaříková, M.
Príspevok autorky na seminári o privatizácii zorganizovanom Centrom pre hospodársky rozvoj. Novelizovaný zákon č. 92/1991 Zb. o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby. Prínosy a nedostatky novelizovaného zákona. Rozšírenie spôsobov privatizácie. Negatívne zásahy do právnych vzťahov. Neplatiči a pokuty. Postavenie FNM.