Privatizace: pohled zpět - Ježek, Tomáš
Východiská a príčiny úspechu českej privatizácie. Dejiny národného hospodárstva. Socialistické ekonomické reformy. Rozdiely medzi privatizáciou v Československu a privatizáciou v trhových ekonomikách. Základná stratégia privatizácie. Kupónová privatizácia. Privatizácia a zákon.