Rusko: Vládny program ekonomických reforiem na tri roky vopred - Schlesingerová, K.
Ekonomický program "Reformy a rozvoj ruskej ekonomiky v rokoch 1995-1997". Charakteristika prijatého programu. Medzníky novodobého ruského plánovania. Zavedenie prísnejšej kontroly plnenia dôchodkovej časti rozpočtu. Potreba rozpracovania viacerých vládnych programov na základe prijatého dokumentu.