Prognózy vývoja poľskej ekonomiky sú optimistické Príloha Hospodárskych novín
Napriek pozitívnemu vývoju hospodárstva v Poľsku nie je jeho urýchlený vstup do Európskej únie pravdepodobný. Monitor hospodárskeho vývoja Poľska.