Vízia pre budúce tisícročie. 1 - Mihalik, Jozef
Smery svetového sociálno-ekonomického rozvoja pre dekády nasledujúce po r. 2000, prerokované na 50. mimoriadnom zasadaní Valného zhromaždenia OSN v októbri 1995 v New Yorku.