Bude společná zemědělská politika překážkou? Východní rozšíření Evropské unie - Jakš, Jaroslav
Základné myšlienky nemeckého profesora Tangermanna - odborníka na poľnohospodársku ekonómiu. Východné rozšírenie EÚ a prispôsobenie sa spoločnej poľnohospodárskej politike EÚ. Význam poľnohospodárstva a poľnohospodárskej politiky v krajinách strednej a východnej Európy. Poľnohospodárske trhy EÚ. Potreba reformy poľnohosp. politiky EÚ ešte pred vstupom krajín strednej a východnej Európy do EÚ.