Hrubá zemědělská produkce za rok 1994 - Nováková, H.
Ukazovatele hrubej poľnohospodárskej výroby v ČR za rok 1994. Vývoj hrubej poľnohospodárskej a trhovej poľnohospodárskej výroby v r.1980-1994. Vývoj základných zložiek rastlinnej a živočíšnej produkcie.