Najcitlivejšia oblasť integrácie - Sutherland Thomas, R.
Strategický poradca pre otázky integrácie na Ministerstve pôdohospodárstva SR Richard Sutherland Thomas o predvstupovej stratégii asociovaných krajín strednej a východnej Európy po madridskom summite EÚ so zreteľom na oblasť poľnohospodárstva. Dosah vstupu asociovaných krajín pre EÚ, možnosti pomoci týmto krajinám. Pridružovací proces SR do EÚ z časového hľadiska.