Trh si žiada nadštandardnú kvalitu - Martinka, M.
Trendy na hydinových trhoch v krajinách OECD. Výhľad v raste produkcie a spotreby hydinového mäsa v SR v r. 1996-2005 v kontexte s krajinami OECD. Nové cesty podporujúce rast spotreby hydinového mäsa.