Súčasné tendencie vo vývoji slovenského priemyslu Príloha Hospodárskych novín
Súčasná štruktúra a tendencie vybraných ukazovateľov priemyselných odvetví SR do októbra 1995. Predpokladaný vývoj vybraných hlavných ekonomických ukazovateľov do konca r. 1995 a v prvých mesiacoch r. 1996 podľa odhadu Štatistického úradu SR.