Zpracovatelský průmysl
Situácia v spracovateľskom priemysle v USA, Japonsku, SRN, V. Británii, Francúzsku, Taliansku v 2. štvrťroku 1995. Rast výroby v strojárstve, obrábacích strojov, poľnohospodárskych strojov, textilných strojov. Automobilový priemysel. Chemický priemysel. Textilný a obuvnícky priemysel. Celulózový a papiernický priemysel. Potravinársky priemysel.