Odvetvie dopravy a jeho súčasné vývojové tendencie Príloha Hospodárskych novín
Hodnotenie dopravného systému SR za prvých 9 mesiacov r. 1995 v porovnaní s predchádzajúcim rokom. Vývoj dopravnej siete a počtov motorových vozidiel od r. 1990. Porovnanie objemu a štruktúry prepravy osôb a tovarov v SR od r. 1990.