Ponuka a propagácia. 1 - Gúčik, Marián
Primárna a sekundárna ponuka pre cestovný ruch na Slovensku. Potreba koordinovaného rozvoja na základe štátnej politiky cestovného ruchu. Riešenie výskumného projektu Trh cestovného ruchu na Slovensku na katedre cestovného ruchu a spoločného stravovania UMB v B. Bystrici. Využitie získaných poznatkov výskumu ako východisko pre podnikateľov, orgány miestnej samosprávy a orgány cestovného ruchu. Skúmanie motivácie cestovného ruchu. Propagácia cestovného ruchu.