Ponuka a propagácia. 2 - Gúčik, Marián
Vykonávanie rekreačných a kultúrnych aktivít na Slovensku. Hodnotenie ponuky služieb cestovného ruchu. Sledovanie spokojnosti so spotrebovanými službami v ubytovacích a stravovacích zariadeniach.