Vývoj spotrebiteľských cien v novembri 1995 v SR Príloha Hospodárskych novín
Pohyb spotrebiteľských cien v novembri 1995 oproti októbru 1995. Vývoj indexov spotrebiteľských cien v SR v jednotlivých mesiacoch r. 1994 a 1995.