Zákon NR SR o cenách s dôvodovou správou
Úplné znenie zákona o cenách. Predmet úpravy. Základné pojmy: cena, náklady, zisk. Dohodovanie ceny. Opatrenia na zamedzenie nežiaducej regulácie cien: spôsoby regulácie, úradné určenie cien, vecné usmerňovanie cien, časové usmerňovanie cien, cenové moratórium, rozhodovanie vo veciach regulovaných cien. Cenová evidencia a cenové informácie. Cenová kontrola. Pôsobnosť orgánov v oblasti cien.