Ako ochraňujeme hospodársku súťaž? 1 - Jurzyca, Eugen
Činnosť Protimonopolného úradu SR. Cieľ ochrany hospodárskej súťaže. Príklady ochrany konkurencie v energetike, v Slovnafte, a.s., a v masmédiách.