Ako ochraňujeme hospodársku súťaž? 2 - Jurzyca, Eugen
Vzťah vlády k ochrane hospodárskej súťaže a k Protimonopolnému úradu SR. Hlavné sféry pôsobnosti výkonnej moci. Presadzovanie politických záujmov. Reštrikčné opatrenia smerom k štátnej správe. Deformácia konkurenčného prostredia. Aktivity, ktoré by mal zabezpečovať úrad na ochranu hospodárskej súťaže.