Ako si nájsť medzeru na trhu. 2 - Baláž, Peter
Analýza trhu. Výber najlepších trhových medzier a ich verifikácia testovaním. Podnikanie a zisky na základe objavenia medzier na trhu. Ilustrácia na niekoľkých konkrétnych príkladoch.