Informácie v činnosti marketingového manažéra 90. rokov - Dudinská, Elvíra
Význam marketingových informácií. Konkurenčné spravodajstvo (Competitor Intelligence), marketingový informačný systém, marketingový spravodajský systém a marketingový výskum.