Vývoj na světových trzích komodit - červen
Analýza svetového trhu s komoditami v júni 1995. Vysoký nárast cien základných neželezných kovov, vysoká cena zlata. Grafický vývoj cien jednotlivých kovov. Cenový vývoj ropy ovplyvnený produkciou v nečlenských krajinách OPEC-u. Určenie hranice produkcie ropy na Viedenskej konferencii OPEC v júni. Nevýrazné zmeny na trhu potravinárskych komodít. Klesajúci stav zásob obilia. Zásoby prírodného kaučuku.