Úlohy marketingu v oblasti spotreby - Kollár, Vojtech
Úlohy marketingu v oblasti spotreby potravín. Vymedzenie pojmu a obsahu marketingu. Trhová orientácia a správanie sa podnikateľského subjektu. Interdisciplinárne štruktúry. Ekonomika a užitočnosť výrobkov. Rozlišovanie viacerých druhov konkurencie: funkcionálna konkurencia, druhová konkurencia, medzipodniková konkurencia, konkurencia značiek. Úlohy marketingu v procese prognózovania a realizácie spotreby produktov.