Analýza české importní a exportní poptávky - Kreidl, V.
Jednou zo základných charakteristík českej ekonomickej reformy po r. 1989 bola liberalizácia zahraničného obchodu. Všeobecné problémy štatistickej analýzy dopytu (dopyt po importe a exporte). Analýza českého importu a exportu v r. 1990-1994. Krátkodobý odhad vývoja obchodnej bilancie (bez Slovenska). Implikácia pre kurz koruny do budúcna.