CEFTA je signálem pro Evropskou unii - Ziková, L.
Základné ciele Stredoeurópskej dohody o voľnom obchode (CEFTA). Ďalšie impulzy k zrýchleniu procesu liberalizácie vzájomného obchodu medzi postkomunistickými krajinami strednej Európy. Ďalšie opatrenia na odstránenie colných bariér prijaté v Dodatkovom protokole č.2. Doplnková dohoda o prístupe ďalších krajín k CEFTA.