K metodickým otázkám zahraničního obchodu České republiky - Petrásková, V.
Štatistika zahraničného obchodu ČR. 1. Ekonomicko-organizačné podmienky: politicko-ekonomické podmienky, ceny započítané do obratu ZO. 2. Vývoj ZO v r. 1990-1994: zmeny v teritoriálnej štruktúre ZO, vývoj salda obchodnej bilancie, vývoj ZO podľa tovarových skupín SITC.