MSV poznamenán konjunkturou i problémy v obchodu - Ferenc, J.
Impulzy z 37. Brnenského strojárskeho veľtrhu, ktorý sa konal v dňoch 11.-16. septembra 1995. Ústredná téma na veľtrhu - otázka podpory exportu a ochrany vnútorného trhu v ČR, podpora podnikaniu. Zlepšenie podmienok zahraničného obchodu, obchodovanie v rámci CEFTA. Vládna hospodárska politika.