Rukověť exportéra: Indie
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre vykonávanie zahraničného obchodu s Indiou. Charakteristika krajiny. Hospodárstvo Indie. Colné letiská, prístavy, voľné pásma. Zahraničnoobchodná politika. Odbytové cesty. Podmienky dodacie. Podmienky platobné, kontrakty. Sprievodné doklady. Clo, špeciálne predpisy. Karnet ATA. Indické právo. Zástupcovia, výhradní dovozcovia. Vývozné predpisy. Devízové predpisy.