Svetový obchod dosiahol v roku 1994 rekordnú úroveň
Informácia Svetovej obchodnej organizácie (WTO) o svetovom obchode v roku 1994. Rekordný ročný prírastok svetového obchodu v r. 1994 (najvyšší za posledných 20 rokov). Obchod so službami, obchod s tovarom. Očakávané oživenie západoeurópskeho hospodárstva - predpoklad pokračovania rastu svetového obchodu aj v roku 1995 (miernejšie tempo rastu ako v r. 1994).