Nová pravidla obchodu. 10 Dohoda o investičních opatřeních - Jung, Z.
Dohoda o investičných opatreniach. Silné a ochromujúce účinky TRIMS na svetový obchod. Odstraňovanie bariér cudzích priamych investícií obmedzujúcich obchod. Názory vyspelých krajín, rozvojových krajín, ES a škandinávskych krajín na účinky TRIMS.