Ověřování listin cizích obchodních subjektů - Salač, J.
Možnosť overovania listín vydaných na území iného štátu. Viacstranné dohody v danom smere činnosti. Požiadavky na overovanie právnych skutočností. Spôsoby overovania pravosti dokladu.