Vývoj zahraničního obchodu v 1-4/1995
Vývoj medzinárodného zahraničného obchodu v období január-apríl 1995, porovnanie s minulým rokom. Podiel jednotlivých krajín vo svete na celkovom obrate zahraničného obchodu. Vývoz a dovoz krajín rozvojových, s prechodovou ekonomikou, vyspelých a krajín so systémom štátneho obchodu. Objem vývozu a štruktúra dovozu podľa jednotlivých skupín tovarov.