Splatené devízové záväzky SR vlani vyššie, ako sa pôvodne predpokladalo - Kyjac, Pavol
Vývoj zahraničnej zadlženosti SR v r. 1995. Plnenie dlhovej služby vrátane splátok MMF. Rast dovozných záväzkov podnikateľskej sféry. Stav clearingu s ČR. Výrazný nárast devízových rezerv. Výška devízových záväzkov SR.