Vývoj platební bilance v 1. čtvrtletí 1995
Vývoj platobnej bilancie v 1.štvrťroku 1995 v ČR podľa správy ČNB o menovom vývoji. Deficit obchodnej bilancie v konvertibilných menách (mil.USD). Saldo bežného účtu podľa ČNB. Štruktúra vývozu a dovozu. Čistý príliv zahraničných zdrojov na kapitálový účet. Čerpanie zahraničných úverov. Priame zahraničné investície. Obchodné a platobné vzťahy so Slovenskou republikou.