Obchodní příležitosti ve světě. 2 Veřejné zakázky financované Světovou bankou - Franěk, J.T
Vývojový proces projektov na rozvoj ekonomiky krajiny, financovaných Svetovou bankou. Projektový cyklus. Identifikácia projektu - prvá fáza projektového cyklu. Príprava projektu. Ocenenie projektu. Prejednávanie a schválenie. Realizácia a dohľad. Vyhodnotenie projektu.