Rozpad bipolarity - dôsledky a riziká - Bonko, A.
Potreba nového civilizačného modelu pre Európu. Hrozba vyplývajúca z nestability v transformujúcich sa štátoch pre vyspelé krajiny. Dôvody na rozšírenie NATO o nových členov. Nové rozdelenie Európy.