Aj Európska únia stojí pred transformáciou - Šíbl, Drahoš
Predpokladané rozšírenie Európskej únie o krajiny strednej a východnej Európy. Maastrichtská zmluva. Potrebné transformácie v štátoch strednej a východnej Európy pred vstupom do Európskej únie.