Bílá kniha a finanční sektor
Príloha k Bielej knihe. Rozdelenie prílohy na Finančné inštitúcie a Poisťovníctvo. Výťah z Prílohy k Bielej knihe so zreteľom na finančný sektor. Zásady regulácie finančného sektoru v EÚ. Legislatíva vnútorného trhu EÚ. Pravidlá pre finančné inštitúcie. Pravidlá pre banky, cenné papiere, investičné fondy.