Bílá kniha a jednotný vnitřní trh Evropské unie - Ferjentsik, Koloman
Biela kniha ako predstupeň prípravy krajín strednej a východnej Európy na začlenenie do vnútorného trhu EÚ. Zloženie Bielej knihy z dvoch častí: Prvá časť členená v 6 kapitolách. Druhá časť (Príloha) obsahuje analýzu 23 odvetví (sektorov). Úlohy Európskej komisie pri zapájaní pridružených krajín na legislatívu vnútorného trhu EÚ.