V krajinách s európskymi ambíciami. 2 - Pichlerová, Eva
Výsledky cesty slovenských vládnych predstaviteľov a podnikateľov v Bulharsku začiatkom decembra 1995. Nádejná hospodárska situácia v Bulharsku. Možnosti spolupráce. Projekt spoločného podniku a.s. Matador Púchov a sofijského podniku Dinamik.