Dodatkový protokol č.11 k Európskemu dohovoru o ochrane ľudských práv a základných slobôd - Klučka, Ján
Podpísanie protokolu č.11 k Európskemu dohovoru o ochrane ľudských práv a základných slobôd v máji 1994. Významné zmeny, ktoré prináša dodatkový protokol č.11 v riešení sporov o ochrane ľudských práv.