Pojem a charakteristika prameňov správneho práva - Škultéty, P.
Pojmy prameňov správneho práva - formálny prameň práva a pramene správneho práva v materiálnom zmysle. Medzinárodné zmluvy ako skupina prameňov správneho práva. Všeobecné záväzné normatívne akty - prvotné a odvodené. Ústava a jej zákony ako najvyšší prameň právnej sily. Zákonné a podzákonné normatívne správne akty. Platnosť a účinnosť normatívnych aktov.