Ústavný súd Ruskej federácie, nové tendencie v rozvoji ústavného súdnictva - Morščakovová, T.
Vznik a vývoj súdnictva v Ruskej federácii. Federálny ústavný zákon o Ústavnom súde RF. Ústavné postavenie Ústavného súdu RF, úloha a štatút sudcov. Štruktúra Ústavného súdu RF a voľby funkcionárov. Kompetencie Ústavného súdu RF. Princípy a všeobecné pravidlá súdneho konania. Skúsenosti práce súdu, niektoré výsledky a perspektívy.