Autorské práva prežívajú aj autora Najbližšie k nemu majú priemyselný vzor a ochranná známka - Vyparina, S.
Zákon o vynálezoch, priemyselných vzoroch a zlepšovacích návrhoch. Ochrana autorského diela a priemyselného práva. Predmet priemyselného vzoru a ochrannej známky. Poplatky a počet priemyselných vzorov a ochranných známok na území vybraných štátov.