Novosť a priemyselná využiteľnosť - Vyparina, S.
Patentovateľnosť vynálezov podľa zákona č.527/1990 Zb. o vynálezoch, priemyselných vzoroch a zlepšovacích návrhoch. Podmienky realizácie vynálezu. Vynálezy, na ktoré sa neudeľujú patenty. Počet udelených patentov v r.1993-94 vo vybraných štátoch.